Retur- og refusjonspolicy

Takk for kjøpet. Vi håper du er fornøyd med kjøpet. Men hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med kjøpet, kan du returnere det til oss. Se nedenfor for mer informasjon om vår returpolicy.

RETUR
For å være kvalifisert for refusjon, må du returnere produktet innen 14 kalenderdager etter kjøpet. Produktet må være i samme stand som du mottar det og uskadet på noen måte.

RETURPROSESS
For å returnere en vare, vennligst kontakt kundeservice for å få en returadresse. Etter å ha mottatt adressen, plasser varen trygt i originalemballasjen og [inkluder kjøpsbeviset].

Returforsendelsen din er gratis i noen tilfeller. Hvis du returnerer en vare og årsaken til returen ikke er et resultat av en auroraseller.com-feil, vil kostnadene for returfrakt bli trukket fra refusjonen.

REFUSJON
Etter å ha mottatt returen og inspisert tilstanden til varen din, vil vi behandle returen eller byttet. Vennligst la det gå minst 14 dager fra mottak av varen for å behandle returen eller byttet. Det kan ta 1-2 faktureringssykluser før refusjoner vises på kredittkortutskriften din, avhengig av kredittkortselskapet ditt. Vi vil varsle deg på e-post når returen er behandlet.

Note:
Dersom gjengjeldelsen for årsakes av brukeren, bør brukeren ansvares for skipsfeen. Spesifikk pris bør baseres på ekspressselskapet du velger.
Dersom vi har grunner til at varene som mottok er skadet eller ikke korrekt, og brukeren er ikke nødvendig til å bære forsyningene på grunn av dette.

UNNTAK
Følgende varer kan ikke returneres eller byttes:
  • bedervelige gjenstander
  • intimiderer
  • gavekort
  • tilpassede varer
  • digitale produkter

For defekte eller skadede produkter, vennligst kontakt oss på kontaktdetaljene nedenfor for å avtale refusjon eller bytte.

SPØRSMÅL

Hvis du har spørsmål angående vår returpolicy, vennligst kontakt oss på vår Støttesenter